ESENZI

Privacyverklaring

Verwerken van persoonsgegevens

Bij de uitvoering van werkzaamheden verwerkt Esenzi persoonsgegevens. Deze gegevens verstrek je veelal zelf, doordat je gebruik maakt van de diensten van Esenzi en/of omdat je deze invult bij het contactformulier op de website. Esenzi verwerkt de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

 

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruik van het contactformulier op www.esenzi.nl, het sturen van een e-mail of het indienen van een terugbelverzoek laat je persoonsgegevens bij Esenzi achter. Esenzi bewaart en gebruikt uitsluitend deze rechtstreeks door jou opgegeven gegevens om je vraag te beantwoorden en/of om de door jou gevraagde dienst te kunnen uitvoeren. Ook wanneer je bij Esenzi een opdracht plaatst, wordt bij de uitvoering daarvan gebruik gemaakt van je persoonsgegevens.

 

Bewaren van persoonsgegevens

Esenzi bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor ze zijn verzameld. Daarbij worden de wettelijke bewaartermijnen in acht genomen. Je persoonsgegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst tot stand is gekomen.

 

Verstrekking aan derden

Esenzi verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de opdracht en/of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies

De website www.esenzi.nl is cookie vrij. Esenzi registreert geen gegevens van bezoekers over het gebruik van deze site.

 

Social media

Op www.esenzi.nl zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

 

Beveiligen van persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden door Esenzi  zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Esenzi houdt zich daarbij aan de geldende privacywetgeving. De website van Esenzi maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Inzien, aanpassen of verwijderen van persoonsgegevens

Uiteraard heb je het recht om je persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Hiervoor kun je een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering indienen via info@esenzi.nl. Esenzi zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op je verzoek reageren.

 

Meer informatie en vragen

Esenzi heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring.

Heb je vragen over deze privacyverklaring? Neem dan gerust contact op via info@esenzi.nl of 06 21112791.

 

 

HOME

 

 

 

COPYRIGHT © 2019 ESENZI  | PRIVACYVERKLARING